Zoyas blogg

Zoyas blogg

Aberlours Molina

HD B

Välkommen till min blogg! Jag bor hos min familj i Ödeshög och samägs med Calmigos Kennel i Eskilstuna.

Oj oj vad tiden går....dax för lite uppdatering!!

BloggPosted by Johanna Sat, June 05, 2010 23:53:09

Zally o Zoya har fått nya fästinghalsband!!!

Hörde ju att bärnsten skulle vara bra mot fästingar så jag köpte bärnsten o snodd o sen va det barar att borra o pyssla!! Resultatet blev så här! De är ganska snygga faktiskt o vi har väl tagit nån fästing på dom var efter att de fick dem, så jag tror på det!!

Så här fint blev det!!

Syrran va hundvakt åt den söta 13 veckors valpen Ronja för ett par helger sedan o då passade de på att busa lite!! Det gick jättebra! Full ös!

Det är väldigt skönt att Zoya funkar så bra med andra hundar!! Hon vill leka med allt o alla, tvåbenta som fyrbenta!! <3

Här är varldens bästa Oliwer, han har ju bytt matchställ från gult till vitt nu för tiden!

Och tur var väl det för vita vann med 10-2 ......!smiley

Här är min farmor o barnens gammelfarmor, 94 år!! Jag o 2 av mina syskon tog med oss fika o smörgåstårta o åkte till henne....en lite överraskning!! Jag hade bakat lite kakor o bröd så nu är frysen fylld lite iallafall!

Vi har ju haft 30 årskalas, jag o min tvillingsyrra o tanken va ju att farmor skulle komma dit men åren har tagit ut sin rätt o hon orkade inte åka, så kan inte farmor komma ja, då får vi komma till henne!!! Hon blev så himla glad! Önskar bara att vi gjorde det oftare!!

Här bakas det för full o resultatet blev MONSTERKAKOR!!!!

Mina älskade ungar!! <3<3<3<3

Zoya o jag myser framför Tv!!

En fredag kväll när jag kom hem från jobbet hade Hebbe o barnen ordnat picknick o vi o hundarna drog till Omberg!! Så här såg det ut över hästholmen!!

Zoya bland vitsippor!passade på att träna medans grillen tändes!!

Här poseras det!!

Våra snyggingar!

Hebbe hade köpt sig en wokpanna o det kan jag rekomendera alla att skaffa sig....jättesmidigt att ställa på grillen!

Han hade med sig lite fläskfile o grönsaker o kryddor o hemgjord sås osv o barnen fick grillspett!! Det var jättemysigt att sitta där o bara mysa!!

Jag o min tvillingsyrra på 30års kalaset!!

Love you sis!!<3<3

Mysdag i Gränna!! Barnens kusin alva är oxå med!!

Stolta Hundvakter.smiley

Bilder från utställningskursen!!

Sedan 3 veckor tillbaka så har Zally o Zoya fått ny hundmat. det är färskfoder från NORDIC. Det funkar jättebra! Är det nån som har erfarenhet av det?? skulle va kul o höra vad ni tycker om det!

Här är ett lite buskort på mig som Wille har tagit!! Båda barnen älskar att ta kort o då blir det ju en hel del såna här!!smiley

Jo just det vill ju bara tala om att jag är så himla glad över att få ha så HIMLA UNDERBARA O TREVLIGA UPPFÖDARE, ULRIKA O SUSANNE!!smiley O JAG KUNDE INTE HA NÅN BÄTTRE att äga Zoya till sammans med ULRIKA!smileysmiley

Ha det så bra alla!!

KRAM KRAM

Skriv gärna nån kommentar!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Petra Wed, August 18, 2010 09:12:45

Hej på dej !

Jag har varit här några ggr och läst om er.Nu måste jag fråga.Funkade bärnstenshalsbandet eller hur gick det. Mvh Petra m Lufsen & Merci.

Posted by Klara Fri, June 11, 2010 21:49:21

Hej hopp syrran!!

Allt bra?

Fina bilder du lagt in på din blogg...speciellt kortet från 30-årskalaset! ;D

Eran utflyckt till omberg ser ju ut att ha varit kanonmysigt! Nästa gång följer vi gärna med & håller er sällskap & smakar Hebbes wokade mat...! ;)

Puss & kram

Posted by Ulrika Tue, June 08, 2010 21:10:58

Shit så lika ni är! lika vackra båda två :-)kul att ha en tvillingsyster!

Våra hundar äter faktiskt också färskfoder fast fryst och det heter bravo...jag tycker det är jättebra. Men de får torrfoder oxå. 1 mål med färskfoder på kvällen. Jag tycker pälsarna blir bättre bla

så söt du är på sista bilden ;-)

TACK för värmande ord! Det behöver jag :-)

Kram

U