Blogg

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

BPH

bloggSkapad av Susanne sön, juni 02, 2013 15:01:43

Idag har vi haft BPH på Bjuvs BK med 5/6 av Wilmas Mc Cartneykull. Fashinerande att kullsyskon kan vara så olika! TUSEN TACK för att ni kom allihop!!!

Först ut var Björn och Vilja (A. My Love). Den lilla fröken förvånade mig med att vara betydligt mer framåt än vad jag trodde.

Figuranten var såklart otäck (det tyckte alla hundarna), men hon släppte det snabbt.

Sen var det Snygg-Igors (A.Yesterday) tur. Igor gjorde ett jättefint BPH, men förvånade mig med att visa sig ha lite mer attityd än jag trodde. Han var oerhört lekfull och trevlig.

Efter Igor var det Fannys (A. Penny Lane) tur. Fanny är en försiktig liten tjej som helst leker med husse. Jätteglad för sin familj, men inte så intresserad av andra. Älskade matmomentet och lekte gärna - men inte med testledaren.

Pixel (A. Let it Be) visade sig vara den perfekta perron tyckte beskrivaren. Glad, positiv, framåt, orädd, lekfull och trevlig.

Och Salsa (A. Eleanor Rigby) gjorde ett BPH som var ganska likt Pixels, så när som på att hon blev rädd för figuranten.

Den 16/6 är det dags nästa gång. Då är det 10 hundar som blir beskrivna, bl a Kalle som saknades idag för att kullen skulle vara komplett.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Ing-Marie&Igor tis, juni 04, 2013 23:39:50

Ja det var en intressant och trevlig dag Susanne! Tack för att du tog dig tid och arrangerade det hela. Igor förvånade dock inte mig. Möjligen att jag trott att han skulle vara rädd istället för att visa attityd :) mot okänd person.