Blogg

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Träffar

bloggSkapad av Susanne sön, maj 26, 2013 15:19:41

Ni missar väl inte alla träffar som är framöver?

Nästa söndag kl. 10.00 (första söndagen i varje månad) är det perropromenad på Järavellen. Samling på parkeringen (se skylt Järavallens strövområde). Bilden ovan är från en träff 2007. Fam. Bergåse, Anita Petersson, delar av fam. Hagberg och fam. Hegardt-Jansson syns på bilden. Samt min Annie i tioårsåldern smiley. Jag är osäker på om jag själv har möjlighet att komma, men det brukar alltid komma ett gäng promenadsugna.

8/6 klipper vi valpar och leker här hemma. Gäller min Queenkull samt spanska importvalparna. Så här kul hade förra kullen när de sågs :)

15/6 har vi årets stora träff på Råådalens brukshundsklubb. Se min hemsidas förstasida för program, tider, vägbeskrivning etc. Bilden är från förra årets träff. Här tränas passivitet. Jag ser verkligen fram emot att träffa er!!

14/7 är det perrospecialen i Tvååker. Anmälningstiden går ut 11/6. Ju fler Aberlours-hundar som deltar desto roligare! Känner du dig osäker? Vi tränar på valpträffen, samt bokar in flera träningsträffar i så fall. Bilderna är från förra året när Shandi blev bästa tik på specialen.

Lördag 31/8 är det årets stora perroträff i Gränna. Program etc. kommer att finnas på perroklubben.se.

Badtider framöver! En perropäls mår jättebra av salta bad - tänk på att helst inte handdukstorka efteråt smiley. Ovan är det Blossom (Shandis mamma) som badar i havet vid Rydebäck. Det är inte utan att jag saknar att ha så nära till vattnet...

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Petra & Timja fre, maj 31, 2013 18:17:35

Ska bli roligt att äntligen ha tid att träffa dig lite mer! Ska även bjuda hem dig i början på sommarlovet! Längtar dit :) Ses på måndag! Kram

Skapad av Sara och Kalle mån, maj 27, 2013 09:59:20

Härligt!! roligt med alla aktiviteter. Skall verkligen bli kul, låter som jag kommer få en härlig hundsommar.

Jag och Kalle dyker upp på allt utom klippning och Järavallen promenaderna (lite långt att åka för en promenad även om det hade vart roligt).

Badningen är i full gång och i år älskar han det, så nu står lära sig dyka på schemat i sommar.

Anmält oss till utställning Tvååker (lördagen) och Perrospecialen, hade ju vart jätte kul om fler kom.

Gränna dyker vi upp stuga bokad :) Skall bli jätte roligt att träffa er på alla dessa härliga tillfällen i sommar :)

Kalle och Sara