Blogg

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Valp- och klippträff!

bloggSkapad av Susanne lör, maj 11, 2013 16:38:18

Vilken härlig dag vi har haft idag! Tre svart/vita systrar (Cava, Smilla och Lexi) kom för att klippa sig (Freja får klippa sig i juni)och två små spanjorskor kom för att hålla dem sällskap och sätta dem på platssmiley. Cava är inte stilla en sekund. Så här såg hon ut för det mestasmiley. Tokigt glad och trevlig hund! Sara (i mitten) är matte till Cava. Tack Sara för det goda brödet, bullarna och all hjälp!Hennes syster Smilla uppskattade inte sin systers galna upptåg. Hon höll sig till oss människor som är mer sansadesmiley. Jättesöt! Anna, Smillas matte. TACK för all hjälp i köket! Jag glömde ju säga hur snygg du är i håret!

Och resten av familjen Claesson (Smillas familj).

Lexi var precis som sina systrar glad, trevlig och välbyggd. Jag är otroligt nöjd med den här fina kullen och deras trevliga familjer! Här är det Pia som försöker sno med sig henne. Josefine ovan (till vänster om Sara) är matte till Lexi. Och resten av familjen Ögaard, Lexis familj (fast Winnie har lagt beslag på dem). Familjen Hanserup har Winnie (Ella Fitzgerald, den bruna) från Spanien och lilla Niña bor med Pia och Vibeke (och resten av familjen Erasmie-Larsson).

TUSEN TACK för idag alla mina underbara valpköpare! Ni är guld värda som kommer och visar upp era små sötnosar!

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Josefine lör, maj 11, 2013 19:08:16

Tack Susanne för en trevlig träff! Så fina de blev i nya frisyrer! Hälsningar fam. Ö

Skapad av Sarah lör, maj 11, 2013 18:38:25

Det är du som ska ha ett stort, varmt tack Susanne som med din gästfrihet öppnar upp för denna extremt trevliga tillställning!! Vi kommer gärna tillbaka!!

Skapad av Sarah lör, maj 11, 2013 18:38:25

Det är du som ska ha ett stort, varmt tack Susanne som med din gästfrihet öppnar upp för denna extremt trevliga tillställning!! Vi kommer gärna tillbaka!!

Skapad av Anna lör, maj 11, 2013 18:36:38

Tack själv Susanne för en härlig dag hemma hos er och för den goda maten du bjöd på!! Det var jättekul att träffa alla hundar med deras familjer!! Kul att du ordnade det! Smilla verkar trivas i sin nya frisyr!! //Anna