Blogg

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Tur och retur Spanien

bloggSkapad av Susanne mån, april 22, 2013 18:54:15

Det var väldigt kul att få komma iväg på tu man hand med Helene ett par dagar. Det är inte så ofta vi har tid att ses och vi har för det mesta en tid att passa båda två. Nu hade vi tre dagar tillsammans - och som grädde på moset fick vi lite sol och värmesmiley. Och det var en annorlunda upplevelse att bli stoppad av 10-talet kravallpoliser mitt i natten i den spanska ödemarken...

Vi bodde i Ubrique ett par nätter och som vanligt var det väldigt högt tempo och mycket mat. Här sitter vi på en uteservering i Ubrique. Vi fick också följa med på utställning - och visa hundar. Här visar Helene "Sofi", en söt liten tik som är väldigt matintresserad :).

Vi träffade mycket folk, många nya, trevliga bekantskaper! Den här gulliga killen, t ex, som vann BIS-titeln med sin valp (annorlunda regler än här hemma!).

Och Ruben hade jättetrevliga hundar! Här är det "Fira" som klättrar.

Det är en rätt häftig upplevelse att se en perro dyka. Allegria är expert! Murdo är inte så dålig han heller! På söndagen åkte vi till Malaga och plockade upp den här tjejen hemma hos Raùl (kennel de Aronagua). Han och Jesus (som fött upp henne) var supertrevliga och oerhört seriösa. Ella Fitzgerald heter hon och skall samägas med Pernilla med familj i Höllviken. De var här och hämtade henne idag. Hon är sjövild smileyDen här söta killen (och en svart syster) kommer också att flytta till Sverige (Minnepy's).

Men jag fick med mig de är små djuren också smiley. Hanvalpen (nederst) kommer att flytta till Karin m. fam. i Åkarp. Man blir väldigt törstig i Spanien. Vi kunde ju ha druckit upp det goda och dyra vinet istället som de snodde av mig i säkerhetskontrollen i Malaga...

  • Kommentarer(5)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Anna Nygårds fre, april 26, 2013 10:02:17

Vilken härlig tripp! En sån tripp skulle jag vilja åka på och få se våra härliga hundar i sitt rätta element. Riktiga godingar fick ni med er hem också.

Ses på söndag! Nästan bra med bara 5 hundar , då kanske man hinnwer prata med mer folk runt ringen :) .

Anna Rolex & Vinna

Skapad av Sara och Kalle tor, april 25, 2013 20:11:07

Roligt med lite spanskt blod :) lycka till med alla de små.

Skapad av Anneli ons, april 24, 2013 20:19:31

Vilken spännande härlig resa ni verkar ha haft..och vilka snyggingar ni fått med hem! Ses på söndag..Kram

Skapad av Margareta och Ginnis ons, april 24, 2013 19:11:09

Åh! Det var länge sedan jag var i Spanien så jag blir avundsjuk på er. Så mysigt ni verkade ha. Men hur många hundar fick nu med er hem egentligen?

Ska du vara delägare i alla?

Förresten så är du inte bara ung, fräsch och smal på bild. Du är ju så´n!

KRAM!

Skapad av Ulrika Calmegård mån, april 22, 2013 22:11:18

Hej

Åh, så nyfiken jag blir att höra mer om er resa. Men det blev så sent så jag orkade inte ringa...

så ung, fräsch och smal du ser ut på bilden längst upp! :-)