Blogg

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Träning

bloggSkapad av Susanne sön, april 14, 2013 16:02:20

I fredags åkte jag och Shandi (samt Bella, Zoë, Katarina och lillprinsen) till Halmstad och tog en privattimme för duktiga Hanna Nilsson. Hanna såg jag första gången i Bjuv när Helene och jag var där och tävlade (när Bella tog sitt Lp 2009?). Helene ledde länge - men så var det en ung, blond tjej med en söt golden som gled in på planen och gjorde den snyggaste uppvisningen vi sett. 197 poäng och klassvinst såklart. Mmm. Lika duktig som hon är att träna själv är hon på att förmedla sina kunskaper. TACK Hanna för en inspirerande timme.Sen var det ju inte Hannas fel att Shandi plötsligt blev lite okoncentrerad när Hannas hönor kom gående. Den j...a hunden kunde inte låta bli att jaga lite liv i dem...Sen blev det snöre på ett tag!Efter en härlig timme i mindre härligt väder åkte vi vidare till Älmhult. Där hämtade jag 28 kg död kossa (www.lokalkott.se) och vi hälsade på Jeanette Svensson, fick lite gofika och tittade på hennes nya fotostudio. NICE. Tack Jeanette!

Träningen gav mersmak, så igår var vi på klubben och tränade och idag var det miljöträning (Shandi är väldigt lättstörd!) på hopptävlingen i Viarp. Alicia hoppade en felfri runda. Duktig tjej!

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Sara och Kalle mån, april 15, 2013 19:09:32

Hej

Härligt!! roligt att ni kommit igång :) Lycka till med fortsatt träning.

sara och Kalle

Skapad av Helene sön, april 14, 2013 23:00:29

Hallå jag var också "ung " ,blond med en jätte söt perro som på vår första tävling fick 187,5 p och en andra plats efter Hanna. Ha Ha .

Jätte roligt att ni tagit tag i träningen igen! Våra perro är otroligt singnal känsliga och behöver massor av störningsträning . Hönor är kanske lite i svåraste laget!

Ser framemot att se er på tävlingsplanen!

Kram Helene Ceasar & Cocos

Skapad av Petra Merci & Ester sön, april 14, 2013 16:13:10

Ha ha ha ! Jaga hönor är ju buskul ! Och andra djur också för den delen. Men när sånt inte stör så är dom väldigt duktiga våra dj...la hundar.

Kram Petra