Blogg

Blogg

Länkar

HEM

Gamla nyhetssidan

Så tomt det blev...

bloggSkapad av Susanne sön, april 07, 2013 21:12:56

Igår flyttade sista valpen. Oj vad tomt och tyst det blev! Men Lasse och Suzie var nog glada att få hem sin lilla Chilli. Det var väldigt mysigt att ha bara en valp kvar lite extra. I vanlig ordning glömde jag att fota, men ett par kom jag ihåg.Så här lyckligt blev Baldo när han fick åka hem med Lone och Torben. De bor i Valby utanför Köpenhamn.

ZsaZsa fick flytta hem till familjen Ferhm i Dalby. Det är jättekul att Katarina (Zoës matte) och Malin är vänner sedan länge och Malin hittade mig utan Katas hjälp smiley.

Sedan kom Kalvin hit och klippte sig. Han har hunnit bli stora killen, snart 11 månader. Det var ju lite onödigt att jag lyckades tappa klippmaskinen i betonggolvet så att den funkar mindre bra nu... Jag har två maskiner som funkar halvdåligt båda två... Det är inte jättelätt att klippa då.

Men det gick att klippa Pedro ändå. Jättefin kille på 3 år!

Och Malte som kom hit med sina "föräldrar", våra vänner Gunilla och Lasse, igår och åt middag. Malte bodde hos oss sina första tre år. Nu är han en gammal westiefarbror på dryga 12 år - men pigg som en nötkärna. Han blir inte alltför vacker när jag klipper honom...

På dagen igår var Ola och jag med Annie på hopptävling. Blandat resultat, men hon var jätteduktig.

Jag är helt värdelös på att komma ihåg födelsedagar... Min Dylankull - Bombi, Chelsea, Cocos, Buster, Laban, Ekko, Chico, Ossios och Scot i hundhimlen - fyllde 5 år i fredags. Grattis i efterskott.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Margareta och Ginnis ons, april 10, 2013 18:56:19

Nu ser jag att Ginnis är för tjock. Pedro är mycket smalare. Ginnis vägde 16 kg när vi kom hem utan päls. Nu har jag minskat på maten och tycker han har bra midja (det skiljer honom och mig åt) men han har kraftig bröstkorg. Är Pedro mycket större än Ginnis? Och du! Du har säkert fullt med valpar snart igen om jag känner dig!

KRAM